Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Καλά Χριστούγεννα!


Τελικά τον αδίκησα τον δήμαρχο, αφού στην πλατεία Συντάγματος δεν στήθηκε η ζαχαρούπολη, προφανώς γιατί η εποχή έγινε πιο light με λιγότερα γλυκά και λυπηρά. Αντιθέτως περίμενα ότι λόγω επικαιρότητας μπορεί στο Σύνταγμα να στολίσουν κάποιους emo και μετά να τους φωτογραφίσουν με τον Τέρενς Κουίκ, που έκανε τεράστιες προσπάθειες να κατανοήσει τη νεανική κουλτούρα. Χωρίς επιτυχία βέβαια, αφού όταν μία πιτσιρίκα του μίλησε για hardcore punk αυτός κατάλαβε σκληρή τσόντα!
Εν πάση περιπτώσει το δέντρο μας δεν είναι το ψηλότερο της Ευρώπης, αλλά αυτό δεν μας πειράζει αφού έχουμε πεδίο δόξης λαμπρόν στο Euro 2008, όπου θα υπερασπιστούμε τα μοναδικά μας γονίδια, που ως βασική πληροφορία έχουν τη νίκη επί των βαρβάρων!
Εγώ ετοιμάζομαι να εκδράμω στη μαμά πατρίδα (και στη μαμά σκέτο), οπότε το blogoκατάστημα θα μείνει κλειστό μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, όταν και θα επιστρέψω δριμύτερος και περίπου 5 κιλά βαρύτερος από εορταστικά τραπέζια της Θεσσαλονίκης!
Καλά Χριστούγεννα!

4 σχόλια:

Φράνσις είπε...

Μην ανησυχεις Τζιμ, κι εμεις πουθ δεν εκδραμαμε και εχουμε τη μαμα στο σβέρκο μας, εχουμε επισης βαρύνει κατα... απροσδιοριστα κιλα λογω σοκολάτας, δίπλας, και λοιπών αντικαταθλιπτικών.... Φιλια, και στο επαναμπλογκίζειν!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

χρόνια πολλά, Σούρχα!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά κ.Σούλτα και καλή δίαιτα μετα την επιστροφή σας από τη μαμά πατρίδα!!!

microsoult είπε...

Ευχαριστώ για τα ευχάς και εύχαμαι και εγώ ευημερία και μακροημέρευση!!!