Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

I'm under construction


Το blog μου κατάφερε να επιμηκύνει τις διακοπές του Πάσχα κατά δύο εβδομάδες τουλάχιστον, αλλά γι αυτό έχω σοβαρή δικαιολογία. Μπήκα στη διαδικασία να ανακαινίσω το σπίτι μου οπότε εδώ και 15 μέρες εντρυφώ στα μπετά, τα πλακάκια, τα είδη υγιεινής και άλλα χρήσιμα. Έμαθα επίσης ότι αυτόν που ασχολείται με τα μπετά τον λένε μπετατζή (αν και αυτό μάλλον το ήξερα), ενώ αντιθέτως αυτόν που τοποθετεί τα πλακάκια τον λένε πλακά και όχι πλακατζή (προφανώς για να μην υπάρχουν παρανοήσεις). Αν εγώ πάλι δεν παρανοήσω μέχρι το τέλος της ανακαίνισης, ελπίζω να τα λέμε συχνότερα (έστω και μεσω της Deutche Telekom, που μπορεί μέχρι να τα ξαναπούμε να έχει αγοράσει και το ακίνητο που διαμένω!)

17 σχόλια:

Giannis Kafatos είπε...

αντε μολις παντρέψεις και κόρη θα έχει πια φάει τη ζωή με το κουτάλι!!!!

Φράνσις είπε...

βρε, βρε! Αναστηθηκε ο Λάζαρος! Εστω και κατοπιν εορτής. Αντε καλορίζικη η ανακαίνιση, και προσοχή το τονίζω αυτο στις υπερημεριες εκ μερους των πασης φύσεως εργολαβων..ευχη και καταρα σου δινω Τζιμ, προσεχε τους και μην προκαταβαλλεις χρηματα αν μπορεις να το αποφύγεις! Φιλια και μη χανεσαι.

argy είπε...

Ερωτησούλα:Εσύ δεν ήσουνα στο Red?
Αν ναι,κρίμα που έφυγες!!!

microsoult είπε...

@ giannis
επειδή μάλλον θα αργήσω να αποκτήσω κόρη, θα αρκεστώ στο να ζήσω τα βάσανα της ζωής μέσω της ανακαίνισης!

microsoult είπε...

@ auburn kate
μια μικρή προκαταβολη δεν μπόρεσα να την αποφύγω. Απλώς πηγαίνω τοίχο τοίχο και ελπίζω στα καλύτερα!

microsoult είπε...

@ ag'o
Εγώ ήμουν αυτός που έφυγε από τον RED. Στο ραδιόφωνο όμως παραμένω,όπως ίσως θα είδες στην πρώτη σελίδα του blog. O City είναι βέβαια ενημερωτικός και μακριά από τα δικά σου ενδιαφέροντα, αλλά ελπίζω σύντομα να βρω έναν τρόπο να προσεγγίσω από τη νέα συχνότητα και τους ανθρώπους με τους οποίους κάναμε παρέα στον αέρα του RED. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

γιαβόλ, χερ σούλτ!

argy είπε...

Τίποτα!Είχα και σκοπό να σ' ακούσω την Παρασκευή αλλά δεν έτυχε.Ο city είναι όντως λίγο έξω από τα δικά μου γούστα,αλλά δεν ακούω κι αποκλειστικά red!ατά καιρούς ακούω και 2-3 άλλους ταυτόχρονα να δω τι παίζει!Το καλό με το red που ελπίζω να το πετύχεις και στο city είναι το κλίμα.Οι περισσότεροι είναι τύποι έξυπνοι και με χιούμορ,όχα τίποτα μούχλες ούτε σάχλες!Αν θυμάμαι καλά είσαι και συ μέσα σ' αυτούς (τους με χιούμορ)

Γιώργος Χρηστινίδης είπε...

Ήτανε στραβό (κι ακροβοθώρητο) το κλίμα, τό 'φαγε κι ο γάιδαρος της ανακαίνισης, πάει... χέστηκε το blog.

microsoult είπε...

@ spyros
Γιαβόλ χερ Σπάιρους

microsoult είπε...

@ ag'o
Θα προσπαθήσω για το καλύτερο! Προφανώς με τα παιδιά στον RED δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν πολύ καλό! Ελπίζω πάντως να κάνεις που και που καμία βόλτα και από την καινούργια συχνότητα!

microsoult είπε...

@ γιώργος
Τι να κάνουμε φίλε; Να μην φτιάξουμε κι εμείς την καλύβα μας; Πάντως συνεχίζεις να επιδεικνύεις απροκάλυπτο θράσος, αφού για το δικό σου blog, μόλις χθες ήταν ...Πρωτομαγιά!!!!!!!!

argy είπε...

Έκανα ήδη!!!Μια χαρά είναι το θέμα.Κι η μουσική είναι καλή και η ατμόσφαιρα!!!Well done.Μπήκα και στο live 24 και προσπάθησα να επικοινωνήσω από κει όσο έκανες εκπομπή,αλλά μάλλον κάτι έκανα λάθος γιατί δε φαίνεται να διάβασες ότι έγραψα!!!Την άλλη φορά θα προσπαθήσω με e-mail.Σίγουρα πράγματα.

Φράνσις είπε...

Ηκουσες φίλτατε τι ξεστόμισε ο μαγουλάκιας "καπιταλιστής" στη επιτροπή της Βουλής εψές; "Ναι τον ήθελα τον ΟΤΕ". πως λεμε: ναι θελω αυτο τ'αυτοκίνητο, ναι θέλω να σας αγορασω όλους, κι αμ κουνηθερι κανεις τουτραβαω και μια αγωγή να 'ούμε και καθαρίζω, έτσιιι;" Βοήθεια μας Τζιμ, με τους αχόρταγους και φιλιά.

Γιώργος Χρηστινίδης είπε...

Πώς πάει; Προχωράει η δουλειά;

Μα τι ρωτάω κι εγώ, αφού δεν πρόκειται ν' απαντήσεις πριν τον Αύγουστο.

Φράνσις είπε...

Καλέ ζεις;;;;;;;;

Φράνσις είπε...

Ψιτ!!! Καλές διακοπες βρε.Και μη χανεσαι.Φιλια Τζιμ.