Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Άλλες δύο σταγόνες μέλλοντος!


Συνεπές στις δεσμεύσεις του το blogοκατάστημα συνεχίζει τις προβλέψεις για το 2009!

ΜΑΡΤΙΟΣ

Η κυβέρνηση αποφασίζει να προχωρήσει στην πρόσληψη 100 χιλιάδων ΜΑΤατζήδων ώστε ο κάθε μαθητής και φοιτητής που θα βγαίνει στους δρόμους να έχει και τον δικό του φύλακα. Το εγχείρημα επενδύεται με το τραγούδι της Πρωτοψάλτη «Ο άγγελος μου»
Καινοτόμο σχέδιο για την εξοικονόμηση ενέργειας ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, αφού αποφασίζει να επιδοτήσει την κατανάλωση οσπρίων, ώστε «κάθε σπίτι να έχει το δικό του φυσικό αέριο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του υπουργείου
Ρεκόρ Γκίνες για τη βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα που ξεκινάει να μιλάει τη Δευτέρα στις 7.30 στην εκπομπή του Παπαδάκη και τελειώνει την μεθεπόμενη Τρίτη και αφού στο πάνελ έχουν αλλάξει 502 καλεσμένοι. Το καταπληκτικότερο όλων είναι ότι η πολιτικός δεν μιλά μόνο κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ωρών της εκπομπής αλλά και τις υπόλοιπες 20 που η εκπομπή δεν βρίσκεται στον αέρα. Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «ο λαός γνωρίζει καλά ότι η Λιάνα Κανέλλη μπορεί να καταρρίψει εύκολα το ρεκόρ, χωρίς να έχει ανάγκη από όργανα της άρχουσας τάξης, όπως είναι το βιβλίο Γκίνες.
Νέα συγκλονιστική δήλωση της Μισέλ Ομπάμα. Αποκαλύπτει ότι ο άνδρας της έχει να αγοράσει παπούτσια από 2005 και βεβαιώνει ότι αν κάποιος αποφασίσει να πετάξει παπούτσια στον Ομπάμα, αυτός αφενός μεν θα τα μπλοκάρει με την εξαιρετική φυσική κατάσταση που διαθέτει, αφετέρου θα τα κρατήσει για τους καθημερινούς του περιπάτους. Ζήτησε δε, να του πετάξουν αν είναι δυνατόν σαγιονάρες ώστε να τις χρησιμοποιεί και στις εκδρομές του στη Χαβάη, όπου και πέρασε την εφηβεία του.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Καθώς η Πρωτοχρονιά σημαδεύτηκε από τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008, κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα αποφασίζουν να εορταστεί με πρωτοφανή λαμπρότητα η Πρωταπριλιά, η οποία όπως δηλώνει ο αρμόδιος υπουργός θα έχει μότο «ψεύδομαι, άρα υπάρχω». Ο Νικήτας Κακλαμάνης στολίζει και πάλι το δέντρο και καλεί όλους τους Αθηναίους να συμμετάσχουν στους εορτασμούς. Μικρή ομάδα κουκουλοφόρων προσπαθεί να κάψει, ενώ ένας μικρός πυρήνας του «Επαναστατικού Αγώνα» το πυροβολεί με νεροπίστολα των 9 χιλιοστών. Η καταστροφή του πρωταπριλιάτικου δέντρου αποτυγχάνει και ο Κουφοντίνας ζητά την επομένη με άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία» πενθήμερη άδεια, για να δείξει στους άπειρους νεαρούς «πως γίνεται η δουλειά»
Η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι η Μεγάλη Εβδομάδα φέτος θα διαρκέσει τουλάχιστον ένα μήνα για να εμπεδώσει ο λαός τα πάθη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Επίσης η νηστεία παρατείνεται μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, οπότε οι πολίτες θα έχουν αποκτήσει κορμί θανατηφόρο και έτσι θα μπορούν να βγουν στις παραλίες χωρίς ανασφάλειες και ενοχές.
Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι σε συνεννόηση με τους Γερμανούς κάνει παράνομες προσλήψεις στον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ για να διαψεύσει προσλαμβάνει με το ζόρι τον Χρήστο Παπουτσή, που τον αναγκάζει να αλλάξει το επώνυμο του σε Σουμάχερ. Ο σοσιαλιστής πολιτικός δηλώνει συντετριμμένος ότι θα προτιμούσε να μετονομαστεί σε Θαπατέρο.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζητά να ποινικοποιηθούν και τα μαντήλια, εισακούεται από την κυβέρνηση και αμέσως συλλαμβάνονται 10 μεσόκοπες κυρίες έξω από το Attica, με ύποπτο υλικό στις τσάντες τους.

13 σχόλια:

argy είπε...

1)μπουντρουμιάστε τις κυρίες...όταν βέβαια θα έρθει ο Μάρτιος.
2)τι νούμερο φοράει ο Ομπάμα δε μας είπατε καλέ!
3)τα όσπρια είναι νηστήσιμα,έτσι?μη μας τελειώσει το φυσικό αέριο και μείνουμε Απρίλη μήνα ξεκρέμαστες κορμάρες!!!

microsoult είπε...

@ Ag'o.
Τον Ομπάμα για 45αρη τον κόβω (όχι στην ηλικία, στο νούμερο του παπουτσιού!)
Τα όσπρια είναι νηστίσιμα και αρκετά παραγωγικά στον... ενεργειακό τομέα!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν εκτός από το "χάρισμα" να βλέπεις το μέλλον έχεις κι έφεση στις ξένες γλώσσες. Εντάξει το εμπεδώσαμε: ξέρεις ισπανικά και γερμανικά (Παπουτσής = Θαπατέρο = Σουμάχερ). Και μια και λέμε παπουτσής εκτός από παλιά, έμαθα ότι τα παπούτσια του Ομπάμα είναι και τρύπια!!!! Κι εγώ τσαντίστηκα γιατί ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στα παπούτσια που φοράει ένας άντρας. Όσο για τα "αέρια" σαφώς προτιμούμε τα δικά μας "αέρια" από του Πούτιν (γιατί δεν ξέρουμε και τί τρώει εκεί στο βορρά). Ήδη επεξεργάζομαι με τον Αλέξη μια ιδέα για "κλανιόλα νέου τύπου εσωτερικού κυκλώματος" με πολλαπλά φίλτρα άνθρακα κι ένα αρωματικό στο τέλος. Κατά προτίμηση με άρωμα μέντας για να έχει και νόημα η φράση που λέμε όταν φοβόμαστε "έκ...σα μέντες"!!!

Sorry έτσι; Μεταξύ μας είμαστε.

Alexandra Tzavella aka chicumita είπε...

Δεν παίζεσαι πια! Γκραντέ προβλέψεις, πολύ γέλασα!

microsoult είπε...

@ Νάση.
Ε, δεν παίζεσαι!!! Σε συμβουλεύω να πας αμέσως να κατοχυρώσεις στην ευρεσιτεχνία!

microsoult είπε...

@ chicumita.
Thanx! Έπεται και συνέχεια! Οκτώ μήνες μου έμειναν!

Ανώνυμος είπε...

kala μπρε αθεόφοβε! να μη φοράμε κουκούλες και σκούφους! οκ! ξέρεις τι έπαθα άλλωστε στην αναμονή για ταξί. Αλλά και τα μαντήλια!
Σα-σου-φί! Ούτε μια μπαντάνα να μη βάλουμε στο κεφάλι μας πια!
σε λίγο θα - και θά 'σαι προσωπικώς υπεύθυνος - θα ποινικοποιηθούν κι οι καπότες. Μη τους βάζεις ιδέες αγοράκι μου.
α, η Νάση μου θύμησε τη γιαγιά μου που μας είχε "συστήσει" αυτό το αξεσουάρ ύπνου, την κλανιόλα. Αυτό είναι γκάτζετ, όχι τα πικαπ γιου-ες-μπι ...
κρίμα που η γιαγιά μου δεν την είχε φυλάξει γιατι δεν έχω δει πώς είναι! θα ήταν χρήσιμη και στα ΜΜΜ, στα γραφεία και ... αλλού!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη
σε λίγο δε θα υπάρχει καν λόγος να ποινικοποιηθούν οι καπότες γιατί οι έρευνες δείχνουν ότι όλη αυτή η κατάσταση έχει μεγάλο αντίκτυπο (αρνητικό) στο σεξ. Αντίθετα υπάρχουν σκέψεις να επιδοτούνται τα καλάμια ψαρέματος!! Θα γνωρίζεις την προτροπή: Δε γα...ς που δε γα...ς, δεν πας για ψάρεμα; Όσο για το "αξεσουάρ" φήμες λένε ότι επρόκειτο για ένα μονοσωλήνιο σύστημα με ένα χωνί στη μεριά του πισινού που οδηγούσε τα αέρια από την πηγή στην κατανάλωση ...ε στο δρόμο ήθελα να πω!!!

Δημήτρη
Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο τώρα τελευταία όλοι μου λένε ακριβώς αυτό "ε, δεν παίζεσαι". Αλλά απ'ό,τι βλέπω και σε σένα το ίδιο λένε. Στο τέλος δε θα μας παίζει κανείς ρε γαμώτο. Με τις γνωστές συνέπειες άραγε;

microsoult είπε...

@ Giannis.
Φίλε Γιάννη, με τιμά ιδιαιτέρως η βεβαιότητα σου ότι θα θεωρηθώ προσωπικά υπεύθυνος για την ποινικοποίηση της καπότας. Επίσης χαίρομαι που έχεις παιδικές μνήμες από τόσο χρήσιμες συσκευές...

microsoult είπε...

@ Νάση.
Αν τελικά δεν μας παίζει κανείς θα κάνω το κόλπο που έκαναν τα κάπως ευτραφή και δυσκίνητα παιδάκια στο σχολείο, όταν δεν τα έπαιζαν: Θα φέρνω εγώ την μπάλα για το παιχνίδι!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία. Κι εγώ τις κούκλες μου!! Μήπως να παίζαμε καλύτερα κανένα παιχνίδι για μεγάλους; Τάβλι; Μπιρίμπα; Ή να πέσουμε στα σκληρά; Πόκα ας πούμε κι όλα τα παρακλάδια της.

microsoult είπε...

@ Νάση.
Μήλα να παίξουμε που χρειάζεται και καλή φυσική κατάσταση!

Ανώνυμος είπε...

"Κορόιδο" να παίξουμε που χρειάζεται καλή "ψυχική" κατάσταση. Αλλά είπαμε Δημήτρη μου να παίξουμε παιχνίδια για μεγάλους.