Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Best of Soulta Ferta!


Μετά από κοπιαστική δουλειά δεκάδων τεχνικών ήχου, με την θερμή υποστήριξη εκατοντάδων cheerleaders και τη βοήθεια του Θεού, έγινε δυνατή η διάθεση στο κοινό κάποιων χαρακτηριστικών στιγμών της υπεραπαραγωγής Soulta Ferta της προηγούμενης εβδομάδας! Το player που βρίσκεται στην ΔΕΞΙΑ πλευρά της σελίδας, λειτουργεί αυτοβούλως (auto-play στα ξενικά), οπότε αν θέλετε να ακούσετε δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, εκτός από το να έχετε ανοιχτά τα αυτιά σας. Όσοι δεν θέλετε να ακούσετε μπορείτε να πατήσετε pause και περιοριστείτε στην ανάγνωση των παλαιότερων αναρτήσεων!
Αν αυτό το πείραμα γνωρίσει επιτυχία και ο microsoult (κατά κόσμο Δημήτρης Σούλτας) δεν δεχθεί πολλά υβριστικά μηνύματα η προστπάθεια θα επαναληφθεί με το ανέβασμα και άλλων εκπομπών του Soulta Ferta!
Καλή ακρόαση!!!

9 σχόλια:

Γιαννης Καφατος / u-hoo είπε...

δεν αφήνεις περιθώρια επιλογής!
σαν την ατάκα του ταρίφα στην αδελφή του Τάκη Τσ. "στο ταξί του Βάγγου θα μιλήσεις θες δε θες"

στο βλογκ του Σούλτα θα ακούμε Σούλτα θέμε δε θέμε!

πα-μαλ ... ατ ολ!

Νάση είπε...

Κύριε πρέσβη μας κακομαθαίνετε!!!

Φράνσις είπε...

Αριστερα κοιταζω αλλα τιποτα δε βλεπω. Ααααααααααψοουυυυυυυ! Γαμω τις αφρικανικες σκονες μου μεσα.Φιλια.

valia είπε...

Μήπως το αριστερά είναι λίγο δεξιά; Τί λέω τώρα...πάντως το βρήκα! καλή αρχή!

microsoult είπε...

Ζητώ ταπεινα συγνώμη από τους πρώτους επισκέπτες, που τώρα στα γεράματα μπέρδεψα το δεξιά με το αριστερά, κάτι που στην πολιτική, βεβαίως, έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό.

microsoult είπε...

@ Γιάννης.
Με τις ασυνάρτητες οδηγίες που έδωσα αρχικώς, καλά που υπάρχει το auto-play!

Νάση είπε...

Στα γεράματα άλλα μπερδέματα παθαίνεις!! Προς το παρόν δεν πάσχεις από γεράματα. Δε με συμφέρει άλλωστε να συμφωνήσω με κάτι τέτοιο. You got it; Απλώς μπήκες στη θέση της οθόνης για να δεις πώς ....φαίνεσαι, οπότε αριστερά σου ήταν το player!!! Εγώ γιατί δεν μπερδεύτηκα καθόλου;; Μήπως είμαι οθόνη και δεν το ξέρω;

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα μόνο σε διάβαζα, πλέον σε άκουσα κιόλας! Συγκινήθηκα! Όποτε μπορείς, κάν'το και πάλι. Απόλαυσα πολύ την ακρόαση, μου ΄χει λείψει τρομερά το "Σούλτας live", κι αυτό το αισθάνθηκα πιο έντονα στις σύντομες συναντήσεις μας τα περασμένα Χριστούγεννα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή με πιο άμεσο τρόπο, μέχρι τότε νά ΄σαι καλά και ... do it again please! Στέφανος

microsoult είπε...

Ευχαρισώ πολύ Στέφανε! Θα ανέβω για καμιά βδομάδα στα πάτρια εδάφη, οπότε αν τα επισκεφθείς κι εσύ θα έχουμε νέο reunion!