Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Είμαι ήρωας του '21 (του 2021)


Κάνοντας μια αναδρομή σ' αυτά που διδάχθηκα στο σχολείο, σ' αυτά που αναμένει το έθνος από μένα και σ' αυτά που οφείλω εγώ στο έθνος, αποφάσισα να γίνω ήρωας του '21 που έρχεται. Αφού θα έχω καταφέρει να επιβιώσω μέχρι τότε και συνταξιούχος ακόμα δεν θα είμαι, λέω να σηκώσω το λάβαρο της εξέγερσης ( που θα το στείλω με ταχύτητες DSL να λάμπει στον ουρανό), να βρω και έναν από τους νέους και "προοδευτικούς" ιεράρχες για να τον έχω στο πλάι μου να με ευλογήσει, να μαζέψω 10-20 δίμετρα παλληκάρια και να αρχίσω τις επιθέσεις σε αγάδες και κοτζαμπάσηδες.
Θα δώσω στον Βασίλειο Κωστέτσο να μου ράψει τη φουστανέλα για να έχω στο πλευρό μου και όλες τις νοικοκυρές των πρωινάδικων, θα δώσω το γραφείο Τύπου στον Νίκο Χατζηνικολάου ώστε να υπονομεύσω από τα μέσα το κατεστημένο, θα ντύσω τον Παναγιώτη Ψωμιάδη Παύλο Μελά και θα τον στείλω να εξοντώσει με δηλώσεις του τους εχθρούς του έθνους και καβάλα στο virtual άλογο μου θα ροβολήσω για να κατακτήσω τα στενά του Ψυρρή (τα νέα Δερβενάκια). Μέχρι το 2050 φιλοδοξώ να δω τον ανδριάντα μου στο πάρκο των Αμπελοκήπων, εκεί που βρίσκεται σήμερα το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ταλαιπωρημένο από τις κουτσουλιές των περιστεριών, που θα ταίζονται καθ' εκάστην με μεταλλαγμένα ψίχουλα από το ψωμί του μέλλοντος.
Τέλος θα αναθεσω στον μουσικοσυνθέτη Φοίβο τη σύνθεση του νέου Ύμνου εις την ματαιοδοξίαν, τον οποίο θα παιανίζει η μπάντα των Χάκερ, όταν θα καταθέτει στεφάνι στον ανδριάντα μου ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας Αλέξης Τσίπρας
Ζήτω το Έθνος!

10 σχόλια:

Pastaflora είπε...

Και μετά θα σας κάνουν συλλεκτικό γραμματόσημο κι αν είστε τυχερός αφίσα-κάρτα-κορνίζα. Εάν δε εγκαταβιείτε σε παραθαλάσσιο θέρετρο μπορεί να δώσουν και το όνομά σας σε κάποια οδό, ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα της λατρεμένης Ζωζώς Σαπουντζάκη. Μια χαρά σας βρίσκω, Δημήτρη μου!

Γιώργος Χρηστινίδης είπε...

Όλα αυτά μου φαίνονται λογικά. Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί έγινε μωβ-μπλε ο αγωνιστής στην εικόνα.

microsoult είπε...

@ pastaflora
Αχ αγαπητή μου δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα συγκίνησης από τις τιμητικές δι εμέ προτάσεις!

microsoult είπε...

@ γιώργος
ο αγωνιστής έχει γίνει μπλε- μωβ λόγω του ότι κρατά σθεναρά την αναπνοή του μέχρι το σωτήριο έτος 2021!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κι από μένα!!

Τί να πω πια!! Δεν έχω λόγια. Ήρωας του 21, του 2021, όπως λέμε: Μποντ, Τζέιμς Μποντ.

Πάντως σ' ευχαριστώ για την τιμή και ξέρεις ποια τιμή εννοώ. Οι άλλοι μπορεί να νομίζουν ότι πρόκειται για κάποια έκπτωση που μου έκανες σε κάτι που μου πούλησες. Ή ότι αφορά την τιμή εκείνη που τιμή δεν έχει και χαρά στον που την έχει!!! Ή την τιμή που έχει φόρο (αποδίδω φόρο τιμής που λένε;;) Αλλά όχι όχι. Μιλάμε για την άλλη τιμή αυτή που κάνουμε σε κάποιον όταν αξιοποιούμε το ...έργο του!!! Τελικά "τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη σου ζωή, τ’ όνειρό σου ανασταίνω και το κάθε σου "γιατί"." Όσο για το μπλε του προσώπου "ποιητική αδεία", εύγε!! Βλέπω το photoshop το παίζεις στα δάχτυλα!!! Άντε και γραφίστας!!

Στις υπηρεσίες σας κύριέ μου.


Υ.Γ. Αχ καλέ και πώς σου πάει!!

Φράνσις είπε...

Ναι αλλα ποσες πτυχές θα εχει η φουστανέλλα σου δεν μας ειπες ρε συ Τζιμ.Γιατι οπως γνωρίζεις η παλιά ...φούστα είχε 400 για να συμβολίζουν τα 400 χρόνια σκλαβιάς.Απο μουστακι σκίζεις. Αυτο πο υδεν ξερω είναι αν η καθοδικη του πορεία συμβολίζει και την πορεία της διαθεσής σου. Οποτε για κανε κανενα copy paste απ΄το ν κυριο Νταλί να δεις προκοπή.(Προεδρος της Δημοκρατίας ο Τσίπρας;!!!!!!! Θα ανοιξει το οδόστρωμα στη Ζωοδόχου Πηγής παιδι μου τι ειναι αυτα που ξεστομίζεις; Δε λες καλύτερα νεος προεδρας του ΠΑΣΟΚ ; Γιατι τις προάλλες στο συνεδριό τους μίλησε και αντεγραφε τις χειρονομίες του καραφλού παιντιού... Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Σούλτας forever!!!!Αυτό το χιούμορ με πεθαίνει,you are the best!!!!
M.

Γιώργος Χρηστινίδης είπε...

Δε μου λες, θα αφήσεις αυτή την ανάρτηση μέχρι την 25η Μαρτίου του 2009;
Πες ένα ξερό ναι ή όχι για να μην μπαινοβγαίνω τουλάχιστον άδικα.

microsoult είπε...

@suburn kate
στις τσακίσεις είναι γεγονός ότι δεν τα πάω και τόσο καλά

microsoult είπε...

@ γιώργος
βρε θρασύτατε φίλε και blogαριστή. Μιλάς και εσύ που κάποια στιγμή αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε πότε θα ξαναπάς στη Νέα Υόρκη για να δούμε νέο post στο blog σου!!! Σύντομα θα επανέλθω. Τώρα ράβω κοστούμι "αρνί στη σούβλα"!