Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Κάτω τα χέρια από το μπότοξ!


Ακούγοντας ανέμελα χθες το απόγευμα τις ειδήσεις, ταράχτηκα ακούγοντας ότι πλέον θα αντιμετωπίζεται σκληρά από το νόμο η παραποίηση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεδομένης της τρικυμίας που επικρατεί στα κυβερνητικά κρανία εδώ και πολύ καιρό, οδηγήθηκα αυθορμήτως στο συμπέρασμα ότι το μπότοξ έγινε ιδιώνυμο. Ότι οι αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο (κυρίως μεσηλίκων) θα είναι πλέον παράνομες και θα γίνονται σε ανήλιαγα υπόγεια από Φουστάνους που θα καταζητούνται από την Αστυνομία ως άλλοι Παλαιοκώστες!
Ευτυχώς η σοφή κυβέρνηση δεν έθιξε αυτόν τον- νευραλγικό για την ελληνική οικονομία- τομέα και στόχευσε εκεί που υπάρχει το πρόβλημα του styling στην ελληνική κοινωνία: στην τρισκατάρατη κουκούλα!
Ο κορυφαίος στυλίστας κ. Δένδιας συμβουλεύτηκε τους συναδέλφους του (κοπτοράπτες νόμων, κομμωτές δημοσκοπήσεων που αφαιρούν την περιβόητη ψαλίδα εν ριπή οφθαλμού) και αποφάσισε ότι αν πετάξεις μία πέτρα φορώντας κουκούλα σε περιμένει επιπλέον ποινή, ενώ αν είσαι ξεσκέπαστος, με όπλο στο χέρι και αρχίζεις να ρίχνεις στο γάμο του Καραγκιόζη, δεν σε περιμένει κανένα μπόνους ποινής.
Θα ήθελα τέλος να συγχαρώ την κυβέρνηση για την πολιτική στήριξης των δικαιωμάτων των γυναικών, αφού εάν κάποια μουσουλμάνα αναγκαστεί στην Ελλάδα να φορέσει μπούρκα θα διωχθεί ως κουκουλοφόρα, κάτι που θα κάνει την ίδια και τον μουτζαχεντίν σύζυγο της να το σκεφτούν δεύτερη φορά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν φοράω κουκούλα (επειδή βρέχει) ή για να μη μου πέσουν τα αυτιά από το κρύο (αφού υπάρχουν τόσοι άλλοι λόγοι να μου πέσουν μ' αυτά που ακούω) αλλά κρατάω φωτογραφία μου είναι ο.κ.; Γλιτώνω τη σύλληψη;
Αλλά κι εσύ ανέμελος ακους τις ειδήσεις! Πώς το καταφέρνεις;

microsoult είπε...

@ Νάση.
Άσε επιτέλους αυτές τις ευτελείς αριστερίστικες δικαιολογίες και δείξε το πρόσωπο σου στην κάμερα που σε προστατεύει.
Όσο για την ανεμελιά, είναι στοιχείο του χαρακτήρος μου. Δεν μπορώ να το αλλάξω!

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που με ανησυχεί είναι μήπως η κάμερα αρχίσει να με σημαδεύει. Και δεν είναι κρίμα να χαθεί τέτοια ομορφιά;;

Φράνσις είπε...

Ακους εσυ ανεμελα τις ειδήσεις; Αυτο είναι ειδηση! χαχαχαχα.Αυτο με τη μπούργκα δεν το ειχα σκεφτει.Ολα τα υπολοιπα ναι. παιδι μου εγω αυτον τον ανεκδιηγητο εμ το στυλ Ντούτσε τον ειχα αντιπαθησει με το που τον ειδα για πρωτη φορα.Κι ειναι και συναδελφος τρομαρα μου. Νομιζω το καλύτερο σχολιο ,μακράν, για την κουκουλομανία, το εγραψε ο Καιρος στην Ελευθεροτυπία: κουκούλα, η Κούλα του βραδύγλωσσου... Ερώτηση: αν οι κουκουλωμένοι των ειδικών δυνάμεων, γαζώσουν κανένα δύστυχο πάλι, θα εχουν βαρυτερη ποινη επειδη τελεσαν το εγκλημα με κουκούλα;Η' υπαρχει ισότητα στο νόμο ή οχι!

Pastaflora είπε...

Τώρα θα πρέπει να τρέμουν και οι γριές με τα τσεμπέρια... Ω, τι κόσμος, γιαγιά!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Δημήτρη, χρόνια θέλω να στο πω: Είμαι Νίντζα...

microsoult είπε...

@ auburn kate. Η "ανεμελιά" απέναντι στις ειδήσεις είναι μια κατάκτηση μετά από κόπους χρόνων!

microsoult είπε...

@ pastaflora. Να δεις όταν θ' αρχίσουν τα μπογκρόμ στο Λύκειο Ελληνίδων...

microsoult είπε...

@ Spyrous. Έλα ρε! Και γιατί δε μιλάς τόσο καιρό!